Savaşçı dizisine yeni sezonda dört yeni oyuncu katıldı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Merve Mutlu
26 Eylül 2019 - 13:16
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin gibi başarılı isimleri bir araya getiren Savaşçı dizisi yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. 

19-09/26/savasci-dizisi.png

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın yeni sezon tanıtımları oldukça dikkat çekti. Berk Oktay'ın canlandırdığı Yüzbaşı Kağan ve Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı Yüzbaşı Haydar Bozkurt'un öne çıktığı tanıtımların ardından da dizinin 29 Eylül Pazar akşamı kaldığı yerden devam edeceği müjdesi izleyenlerle paylaşıldı.

Savaşçı dizisine yeni oyuncular! 

19-09/26/savascinin-yeni-oyunculari.jpg

Nefes kesen hikayesi ile izleyicileri ekran başında tutan asker-polis dizisi Savaşçı'nın kadrosuna 4 yeni oyuncu katıldı. Zerrin Sümer'in "Akkız", Survivor yarışması ile adını duyuran Ogeday Girişken'in "Demir", Serkan Kuru'nun "Ali" ve Eylül Toros'un "Ayten hemşire" karakterleriyle ekibine katıldığı dizinin yeni bölümleri Pazar akşamından itibaren yeniden Fox ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin