Savaşçı'nın kadrosunda şok ayrılık! Uğur Biçer ve Burç Kümbetlioğlu diziden ayrılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosundan beklenmeyen ayrılıklar yaşandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
17 Mayıs 2019 - 14:35
Yeni Bölüm

Kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Fırat Albayram, Uğur Biçer ve Burç Kümbetlioğlu gibi isimleri bir araya getiren asker dizisi Savaşçı'nın kadrosundan, sezon finaline sayılı bölüm kala ayrılıklar yaşanıyor.  

19-05/17/savasci-dizisi.jpg

26 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 76. bölümü ile ekran macerasına kısa bir ara vermeye hazırlanan Savaşçı dizisinden iki oyuncunun ayrıldığı haberi geldi. 

Savaşçı'dan ayrılan oyuncular

Fox ekranlarında Pazar akşamları yayınalanan dizide Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterine hayat veren Uğur Biçer ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat’ı canlandıran oyuncu Burç Kümbetlioğlu diziden ayrılıyor. Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre, oyuncular dizideki hikayeleri bittiği için yani senaryo gereği diziye veda ediyorlar.

Burç Kümbetlioğlu kimdir?

19-05/17/burc-kumbetlioglu.png

1980 yılında Sivas’ta doğmuştur.
Eğitimini Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hanımın Çiftliği dizisi ile yaşayan Burç Kümbetlioğlu; Eve Dönüş, Milat, Çırağan Baskını, Aramızda Kalsın, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Veda, Sen de Gitme ve Anneler ve Kızları dizilerinde rol almıştır.
Fox Tv ekranlarında yayınlanan başrolü Berk Oktay ve Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisinin kadrosunda yer almakta ve Başçavuş Bayram karakterini canlandırmaktadır.

Uğur Biçer kimdir?

19-05/17/ugur-bicer.jpg

1988 yılında İzmir’de doğmuştur.
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır.
Oyunculuk eğitimi alan Uğur Biçer Osmanlı Tokadı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Kiralık Aşk, Düşman Kardeşler, Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinde rol almıştır. Fox Tv ekranlarında yayınlanan başrolü Berk Oktay ve Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisinin kadrosunda yer almakta ve Üstçavuş Emre karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin