Scoot McNairy True Detective 3. sezon kadrosunda!

HBO'nun sevilen dizisi True Detective'in 3. sezon kadrosuna Scoot McNairy de katıldı.

Volkan Küçükel
17 Ocak 2018 - 00:56
Gündem

Nic Pizzolatto imzalı HBO'nun popüler suç-antoloji dizisi "True Detective"in 3. sezon oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Mahershala Ali (Moonlight), Carmen Ejogo (Zero Hour) ve Stephen Dorff'un (Star) ardından son olarak Godless'ta karşımıza çıkan aktör Scoot McNairy yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Ozarks'ın kalbinde cereyan eden ürkütücü bir suç öyküsünün anlatılacağı True Detective'in yeni sezon hikayesindeki on yıllar boyunca derinleşen gizem ve olaylar üç farklı zaman diliminde izleyicilere aktarılacak. Oscar ödüllü Mahershala Ali, kuzeybatı Arkansas'tan eyalet polis dedektifi Wayne Hays; Carmen Ejogo 1980 senesinde ortadan kaybolan iki kayıp çocukla bağlantısı bulunan Arkansaslı öğretmen Amelia Reardon, Stephen Dorff bu suç vakasının yaşamını ve kariyerini otuz yıldan fazla bir süreçte etkilediği, Wayne Hays'ın iş ortağı Arkansas Eyalet Dedektifi Roland West karakterleriyle karşımızda olacaklar.

McNairy ise korkunç bir kayba uğrayan ve on yıldan fazla bir süredir kaderi iki polis dedektifi ile bağdaşan bir baba Tom karakterine hayat verecek.

18-01/17/scoot-mcnairy.png

Yakın geçmişte Netflix'in Godless (Bill McNue) ve AMC'nin Halt and Catch Fire (Gordon Clark) dizilerinde rol alan 41 yaşındaki aktör son olarak Josh Brolin ve Danny McBride ile birlikte rol aldığı The Legacy Of A Whitetail Deer Hunter filminin çekimlerini tamamladı.

True Detective yeni sezon hikayesini kaleme alan isim aynı zamanda dizinin yaratıcısı ve ilk sezon bölümlerinin yazarlığını yapan Nic Pizzolatto. Pizzolatto tüm bölümleri yazan isim olurken, sadece sezonun dördüncü bölümünü David Milch ile birlikte kaleme alacak. Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room) ise ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak Pizzolatto ile birlikte yönetmen koltuğunda olacak.

Aynı zamanda dizinin showrunner'ı olan Pizzolatto ile birlikte Saulnier, ilk sezon künyesinde isimleri bulunan Scott Stephens, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson; ilk sezon yönetmeni Cary Joji Fukunaga ile Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine bu yıl içinde henüz belirlenmeyen bir tarihte başlanacak olan True Detective'in yeni sezonu 2019'dan önce ekranlarda olmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin