Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tarihi belli oldu!

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman?

Merve Mutlu
04 Haziran 2020 - 15:21
Gündem

Başrollerinde, Nare karakteri ile Neslihan Atagül Doğulu ve Sancar karakteri ile de Engin Akyürek'in yer aldığı, Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin ekrana ne zaman döneceği de belli oldu. 

20-06/04/sefirin-kizi.jpg

En son 15. bölümü yayınlanan ve izleyicide merak uyandıran dizinin 16. bölümü izleyiciler tarafından ilgiyle bekleniyor. Gariban bir ailenin çocuğu olan Sancar daha çocuk yaştayken, Bodrum'a tatile gelen büyükelçinin kızı Nare'ye aşık olması ve birbirlerine zıt olmalarına rağmen birbirlerini çok severek, aşkları için mücadele etmelerinin ardından tam kavuştuklarını sandıklarında önlerine başka bir engel çıkan aşıklar ayrılıklarının ardından geçen yıllar sonra, Sancar'ın düğününde karşı karşıya gelmeleri ile başlayan hikayenin yeni bölüm tarihi belli oldu. 

Sefirin Kızı 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

20-06/04/sefirin-kizi-dizisi-1591274236.jpg

Nare ve Sancar'ın destansı aşk hikayelerinin anlatıldığı Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm çekimleri bugün başladı. Dikkatleri ilk günden beri üzerine çeken dizinin 15 Haziran'da yeni bölümü ile ekranlarda olması bekleniyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin