Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'in sevgilisi dizideki partneri çıktı!

Başarılı oyuncu Engin Akyürek'in sevgilisinin kim olduğu nihayet belli oldu.

Merve Mutlu
11 Şubat 2020 - 10:23
Magazin

Şimdilerde, pazartesi akşamlarının yeni reyting rekortmeni olan Sefirin Kızı adlı dizinin başrolünde Sancar karakteri ile yer alan Engin Akyürek, uzun zamandır yalnız olması ile dikkatleri üzerine çekiyordu. Yakışıklı oyuncu nihayet gönlünü birine kaptırdı. 

20-02/10/engin-ak.jpg

Engin Akyürek'in sevgilisi olduğuna yönelik iddialar magazin dünyasında konuşulurken, Taksim'de sevgilisi ile el ele yürüdüğü iddia edilen Akyürek'in sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı.. 

Engin Akyürek'in sevgilisi kim?

20-02/10/tulin-yazkan.jpg

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'in gönlünü kime kaptırdığı belli oldu. Oyuncu dizide eşi Menekşe karakterini canlandıran Tülin Yazkan ile aşk yaşıyor. 

Tülin Yazkan kimdir?

20-02/10/tulin-yazkan-kimdr.jpg

1991 yılında İstanbul'da doğan Tülin Yazkan, Beykent Üniversitesi Oyuculuk Bölümü mezunudur. 2014 yılında Yılanların Öcü dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Daha sonra Yaz'ın Öyküsü dizisinde rol almış ve bu dizi ile tanınmıştır. En büyük yükselişini ise UFak Tefek Cinayetler dizisinde yaşamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin