Yasak Elma yeni bölümde Zeynep Bastık konuk olacak!

Fox'un sevilen dizisine başarılı bir sanatçı daha konuk oluyor.

Merve Mutlu
11 Şubat 2020 - 11:39
Yeni Bölüm

Fox TV ekranlarının pazartesi akşamlarındaki vazgeçilmezi haline gelen entrika dolu sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümünde sürpriz bir isim de kadroya dahil olacak. 

20-02/11/yasak-elma-68.jpg

Geçtiğimiz akşam 68. bölümü ile ekranlarda olan ve heyecanın dorukta olduğu dizide, Yıldız kendisini Leyla ile aldatan Halit'ten boşanmayı başardı ve oğlu Halitcan ile kendisine yeni bir hayat kurmaya karar verdi. Çocuklarının da kendisine sırtını döndüğü Halit büyük bir çöküş yaşarken, Nadir de bu krizi fırsata çevirmek için harekete geçti ve Yıldız'a hem iş hem de evlenme teklifi etti. 

Yasak Elma 69. bölümde Zeynep Bastık sürprizi!

20-02/11/yasak-rlma-69.png

Yasak Elma'nın yeni bölümünde: Nadir, Ender'in yardımları ile Yıldız'a sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayacak. Yıldız'ı dünyanın en mutlu kadını yapacağına dair söz veren Nadir, bu hamle ile ilk adımı başarıyla geçiyor. Sürpriz doğum günü partisindeki sürpriz sanatçı ise son dönemlerde büyük bir çıkış yakalayan Zeynep Bastık olacak. Daha önce 31. bölümde İrem karakterini canlandıran sanatçı, partide "Uslanmıyor Bu" adlı şarkısını seslendirecek. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin