Eltilerin Savaşı ne kadar izlendi?

Sevilen oyuncuların yer aldığı Eltilerin Savaşı ne kadar izlendi?

Merve Mutlu
11 Şubat 2020 - 11:53
Gündem

Başrollerinde, birbirlerinden hiç hoşlanmayan iki elti karakterleri ile Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı komedi türündeki film Eltilerin Savaşı vizyona girdiğinden beri ne kadar izlendi sorusunun cevabını oyuncu Özay verdi. 

20-02/11/eltilerin-savasi-gise-1581410410.jpg

Senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı: Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ, Füsun Demiral, Hülya Duyar, Ali İpin gibi sevilen isimleri bir araya getiren film izleyenlerden büyük övgü topluyor. Daha önce Deliha, Deliha 2, Görümce gibi birbirinden başarılı komedi yapımlarına imzasını atan Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç'un deyimiyle de en komik filmini yaptı. 

Eltilerin Savaşı gişe rakamları yüz güldürüyor!

20-02/11/gupse-o.png

Eltilerin Savaşı filminin gişede ne kadar hasılat yaptığı ve kaç kişi tarafından izlendiği merak uyandırıyordu. Başrol oyuncusu Özay bu duruma bir açıklık getirdi ve izlenme sayısını sosyal medya hesabından paylaştı. 10 günde 1.513.646 kişi tarafından izlenen film gişede büyük başarı elde etti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin