Hizmetçiler dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler'den ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
11 Şubat 2020 - 12:07
Gündem

Meksika yapımı “Ellas son La Alegria Del Hogar” adlı diziden uyarlanan Hizmetçiler adlı yeni dizi projesinden merakla beklenen ilk tanıtım yayınlandı. 

20-02/08/hizmet.png

Başarılı ve sevilen oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda: Deniz Baysal, Seçkin Özdemir, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker ve Yiğit Kirazcı gibi isimleri bir araya getiren uyarlam dizinin afişi geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve büyük ilgi çekmişti. 

20-02/08/hizmetciler.png

Zengin evlerin hikayelerinin 4 hizmetçi gözünden anlatılacağı ve hizmetçilere odaklanılacağı diziden ilk tanıtım yayınlandı. 

Hizmetçiler ne zaman başlayacak?

Tanıtımı ile merak uyandıran ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yeni dizinin ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor ve "Yakında" deniyor olsa da Mart ayında başlaması planlanıyor. 

Hizmetçiler ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin