Yasak Elma 69. bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
11 Şubat 2020 - 14:19
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının pazartesi akşamlarında vazgeçilmez dizisi haline gelen ve Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'yi başrolde buluşturan entrika dolu dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

20-02/11/yasak-elma.png

Rahat bir hayat yaşamak için zengin bir koca arayan Yıldız'ın, kocasının kendisini aldatmasını sağlayarak ayrılmak isteyen Ender ile yolunun kesişmesini ve Argun ailesine girdikten sonra eşi Halit ve onun eski eşleri arasında yaşananları konu alan dizi, her bölümü ile büyük heyecan yaratıyor. 

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

20-02/11/yasak-elma-68-bolum.jpg

Dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan 68. son bölümünde: Ender, Leyla ile Halit'i evde yakaladı ve eşyalarını toplayarak evden ayrıldı. Balayında olan Ender ve Kaya'yı arayıp boşanacağını söyleyen Yıldız, Halit'in tüm ısrarlarına rağmen vazgeçmedi. Anlaşma protokolü hazırlatan Yıldız, davanın zina davasına dönmesini istemeyen Halit'in bu protokolü kabul etmesi ile de boşandı. Leyla'nın hamile olduğunu Halit'in öğrenmesi yeni bir sayfa açacak gibi görünürken, bu ayrılığı fırsat bilen Nadir de Yıldız'a hem iş hem evlenme teklifi etti...

Yasak Elma 69. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

20-02/11/yildiz-argun-1581420726.png

Dizinin yeni bölümünde: Leyla'nın tripleri yüzünden Halit'in iptal ettiği Yıldız'ın doğum günü partisi, Ender'in yardımını alan Nadir tarafından sürpriz bir şekilde hazırlanıyor. Halit Nadir'den bu partinin hesabını sormaya çalışırken, Yıldız'ın Nadir'den gelen evlenme teklifini herkesin içinde kabul etmesi tansiyonu yükseltiyor. 

Yasak Elma 69. bölüm fragmanı:

#https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=58pwjQAyTBU#

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin