Survivor Ünlüler takımı belli oldu! Kadroda kimler var?

tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Survivor'ın ünlüler takımı netleşti.

Merve Mutlu
11 Şubat 2020 - 15:31
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranları, yayınlandığı her sezonda büyük ilgi gören yarışma programı Survivor'ı bu sezon da izleyicilerin beğenisine sunmak üzere gün sayıyor. 

20-02/11/2020.jpg

Çekimleri Dominik'te yapılacak olan ve "Ünlüler - Gönüllüler" konsepti ile ekranlardaki yerini almak için geri sayıma başlanan Survivor 2020, 16 Şubat Pazar akşamı başlayacak. 

Survivor 2020 ünlüler takımında kimler var?

20-02/11/acun-ilicali.png

Yarışmanın bu seneki ünlüler takımı da nihayet açıklandı. Kadroda: oyuncu Uğur Pektaş, Türkiye kadın milli takımı üyesi Aycan Yanaç, Türk millî futbolcu Sercan Yıldırım, dalgıç ve milli sporcu Derya Can Göçen, Profesyonel Azerbaycan kickboksörü Parviz Abdullayev,  kadın koşucu Elif Yıldırım Gören, oyuncu Barış Murat Yağcı, oyuncu Tuğba Melis Türk, manken ve oyuncu Mert Öcal, Türk milli kadın basketbolcu Şaziye İvegin Üner ve oyuncu Ersin Korkut yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin