Sefirin Kızı'nın yeni oyuncusu Gözde Çığacı oldu!

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı'na yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
18 Haziran 2020 - 09:55
Gündem

Başrollerinde Sancar karakterini canlandıran Engin Akyürek ile Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün yer aldığı, Star TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça beğenilen dizi Sefirin Kızı sezon finali yapmaya hazırlanırken kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

20-06/18/sefirin-kizi-dizisinde-yen.jpg

Geçtiğimiz pazartesi günü 16. bölümü ile izleyici karşısına çıkan ve önümüzdeki hafta 17. bölümü ile ekranlarda olacak olan Sefirin Kızı dizisi, yayınlanacak olan yeni bölümü ile sezon finaline girecek. Çekimleri Muğla'da yapılan dizinin oyuncuları ise sezon finalinin ardından bir süre daha Muğla'da kalarak koronavirüs salgınında yaşanabilecek 2. dalga riskine karşı yeni sezon için stok bölüm çekecek. 

Gözde Çığacı Sefirin Kızı dizisinde!

20-06/18/gozde-cigaci.jpg

Dizinin sezon finaline gireceği 17. bölümde sürpriz bir isim sürpriz bir karakter ile dizinin kadrosuna dahil olacak. En son Bir Aile Hikayesi dizisinde rol alan Gözde Çığacı, Sefirin Kızı dizisinin 17. bölümünden itibaren izleyici karşısında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin