Sefo'dan ödül alan Murda'ya 'ithal rapçi' eleştirisi!

PowerTürk Müzik Ödülleri'ne davet edilmeyen Sefo, sosyal medya hesabından çok sert eleştiride bulundu! Sefo ve Murda kavga mı etti? Sefo neden ödül almadı? Sefo ve Melisa Döngel ayrıldı mı? Sefo kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pınar Alçiçek
06 Haziran 2023 - 11:38
Magazin

Rap müziğin önde gelen ve "Isabella", "Bilmem Mi?", "Beni Beni" ve "Tutsak" gibi şarkılarıyla müzik dünyasına damga vuran SefoPowerTürk Müzik Ödülleri'ni hedef aldı.

23-06/06/asdfgtyjuhi-1686041491.jpg

"KABUL ETMESENİZ DE BİZ VARIZ!"

"Müzik Ödülleri adı altında ödül töreni yapıp ülkemizde ve dünyada bu kadar revaçta olmasına rağmen “Rap/Hiphop” kategorisi koymayan, bu kadar yok saymanın ardından yurt dışından ithal rapçi getirip onunla açılış sahnesi yapan PowerTürk grubunu esefle kınıyorum. Bu tweeti asla ve asla kendime ödül&davet beklediğimden değil, güçlü ve büyük bir güruhu yok saymalarından dolayı atıyorum. Siz kabul etmeseniz de biz varız, gerçi herkes her şeyin farkında zaten fazla söze gerek yok"

23-06/06/45rtyu.jpg

Sefo'nun 'yurt dışından getirilen rapçi' imasının kime olduğunu açı bir şekilde söylemese de o kişinin 'Yılın iş Birliği' ödülünü alan rapçi Murda'nın olduğu öne sürülüyor.

23-06/06/untitled-2-1686042028.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin