Seksenler ne zaman başlayacak? Birol Güven'den açıklama geldi!

Sevilen televizyon dizisi Seksenler geri dönmeye hazırlanıyor... Büyük bir heyecan uyandıran bu haberin ardından dizinin ne zaman ekranda olacağı da belli oldu! İşte detaylar...

Nurşah
22 Nisan 2019 - 15:43
Gündem

Geçtiğimiz günlerde Birol Güven Twitter hesabından Seksenler dizisinin devam edeceğini "Bana en çok sorulan soru; Seksenler devam edecek mi? Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyuncu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında..." sözleri ile duyurmuş ve bu haber büyük bir heyecanla karşılanmıştı... Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu, tekrar bölümleri ile bile ilk günkü heyecanla takip edilen Seksenler dizisinin akıbeti ile ilgili Birol Güven'e ulaştı ve çok merak edilen soruların cevaplarını aldı!

19-04/22/seksenler-yeniden-ekranlarda-olacak.jpg

Seksenler kaldığı yerden devam edecek!

Birol Güven’i arayıp, “Seksenler” dizisinin ne zaman, hangi kanalda ekrana döneceğini sordum.

“Seksenler”i yayınlayacak kanalı, sözleşmeyi imzalamadan açıklamak istemeyen Güven, şunları söyledi:

“Seksenler bittikten sonra oyuncula-rımızın bir kısmı başka dizilere başladı. Dizide her şey kaldığı yerden devam edeceği için kadroyu yeniden toparlamaya çalışıyoruz. Hedefimiz ana kadronun yanına yeni karakterler ilave ederek eylül ayında yayında olmak. Dizi TRT 1’de ‘Final’ yaptığında ‘Seksenler’de 1987 yılını işliyorduk. Aynı dekorla, aynı oyuncularla 1987’den devam edeceğiz ‘Seksenler’i çekmeye.”

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin