Selçuk Yöntem ile Beren Saat Netflix'in yeni dizisinde birlikte rol alacak!

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu'da birlikte rol alan Beren Saat ve Selçuk Yöntem ikilisi seneler sonra Netflix'in ikinci dizisinde rol alacak!

Nurşah
07 Aralık 2018 - 17:06
Magazin

Netflix ikinci Türk dizisi için hazırlıklara başlandığını duyurmuştu. Büyük bir heyecan uyandıran bu yeni dizinin başrolünde ise Beren Saat'in yer alacağı haberi, sevilen oyuncunun hayranları tarafından mutlulukla karşılandı. Dizi ile ilgili hazırlıklar devam ederken kadroya Selçuk Yöntem'in de katıldığı medya kulislerinde dolaşmaya başladı!

18-12/07/beren-saat-netflix.Jpeg

Aşk-ı Memnu'nun yıldızları bir arada!

Beren Saat ve Selçuk Yöntem 2008-2010 yıllarına damga vurmuş ve izleyiciden tam puan almıştı. Dönemin efsane dizisinde rol alan ikili seneler sonra birlikte rol alacaklar!

18-12/07/selcuk-yontem-netflix.jpg

Medya kulislerinde dolaşan söylentilere göre Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Ziyagil karakterini canlandıran Selçuk Yöntem ile Bihter Ziyagil karakterini canlandıran Beren Saat Netflix'in ikinci Türk dizisinde yeniden bir araya gelecekler. Henüz sadece iddia aşamasında olan bu haber, özellikle Aşk-ı Memnu dizisi hayranlarını oldukça heyecanlandırdı!

Fantastik türde olacağı açıklanan dizi ile ilgili henüz çok fazla bilgi bulunmuyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin