Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'den heyecanlandıran paylaşım!

Kadın dizisi salı akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Yeni bölümün yayınlanmasına günler kala Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi!

Nurşah
07 Aralık 2018 - 16:05
Yeni Bölüm

Woman dizisinden uyarlama olan Kadın, ilgi çekici konusu ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile salı akşamlarının en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Özge Özpirinçci'nin Bahar rolü ile izleyiciden büyük bir beğeni topladığı dizinin yeni bölümünde bizleri sürpriz bir sahne bekliyor! 

18-12/07/zge-ozpirincci-kadin-dizi.jpg

Özge Özpirinçci'den Kadın dizisi paylaşımı

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni bölüme sayılı gün kala Özge Özpirinçci'nin sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı hikaye ise izleyicileri oldukça meraklandırdı. Özge Özpirinçci yaptığı paylaşımda, "Bugün çok zor sahneler çekeceğim bana şans dileyin! Güzel enerjiler gönderin hazır Merkür retrosu da bitiyor bugün" diyerek dizinin hayranlarına etkileyici sahnelerin yolda olduğunu duyurdu.

Kadın dizisi heyecan ve merakla beklenen yeni bölümü ile 11 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Kadın 43. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin