Game of Thrones 8. sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı!

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un final sezonu için ilk teaser geldi! Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor?

Ateş ile Buz karşı karşıya! HBO'nun dünya çapında büyük ilgiyle izlenen fenomen dizisi "Game of Thrones"un 8. ve büyük final sezonunun yaklaşmakta olduğunu artık daha fazla hissediyoruz!

Yayıncı kanal, 2019'un Nisan ayı içinde başlayacak final sezonu için ilk resmi teaser videoyu paylaştı.

18-12/07/game-of-thrones-teaser-sezon-8.png

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU BÜYÜK SAVAŞ YAKLAŞIYOR!

"Dragonstone" başlıklı kısa süreli tanıtım videosu yeni sezona dair herhangi bir görüntü ya da karakter bilgisi içermezken videoda final sezonunda tanıklık edeceğimiz büyük savaşın Dragonstone'un kalbindeki etkileyici masanın üzerinde resmedildiğini görüyoruz.

Buzun Daenerys'in bir ejderhasını ve kurtları, ateşin ise Lannister aslanını sardığı yeni tanıtıma bakılırsa ateş ile buzu karşı karşıya getiren heyecan ve aksiyon dolu bir final sezonu bizleri bekliyor.

Kısacası Game of Thrones final sezonunda gerçekleşecek büyük savaşın ayak sesleri artık iyice yakından duyulmaya başlandı.

18-12/07/game-of-thrones-teaser-sezon-8-foto.png

HBO'nun geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama göre dizinin final sezonu Nisan 2019'da başlıyor.

Sezon her biri en az bir saat süreli 6 bölümden oluşacak.

Game of Thrones 8. Sezon "Dragonstone":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin