Selçuk Yöntem ile Sean Penn aynı karede!

Sean Penn bir belgesel çekimi için İstanbul'a geldi. Dünyaca ünlü isim ile tanışan usta oyuncu Selçuk Yöntem, birlikte çekildikleri fotoğrafları "Çok güzel bir anı oldu benim için." sözleri ile paylaştı...

Nurşah
06 Aralık 2018 - 15:06
Magazin

Sinema ve televizyon dünyasının iki usta ismi Selçuk Yönem ile Sean Penn aynı karede! Bir belgesel çekimi için İstanbul'a gelen Sean Penn ile karşılaşan ve tanışan Selçuk Yöntem, anı fotoğrafı da çektirdi.

18-12/06/selcuk-yontem-sean-penn.jpg

İki usta aktör aynı karede!

Sean Penn, tüm dünyanın ilgisinin üzerinde olduğu Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili bir belgesel çekmek için İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz akşam arkadaşları ile bir mekanda yemek yiyen Sean Penn ile karşılaşan Selçuk Yöntem de Oscar ödüllü ünlü aktörle anı fotoğrafı çektirdi.

Selçuk Yöntem, Sean Penn ile birlikte çekildikleri hatıra fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden "Sean Penn çok beğendiğim, hayran olduğum bir aktör. Sevgili Barış Tansever tanıştırdı. Çok güzel bir anı oldu benim için" sözleri ile paylaştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin