Selçuk Yöntem'den samimi açıklamalar!

Reyting canavarı Aşk-ı Memnu'nun 'Adnan Bey'i, 'Bugünün Saraylısı'nda…

resim yok
07 Kasım 2013 - 17:03
Röportaj

Reyting canavarı Aşk-ı Memnu'nun 'Adnan Bey'i, 'Bugünün Saraylısı'nda…

Selçuk Yöntem'e göre bir dizi; iyi yapımcı, iyi senarist, iyi yönetmen, iyi oyuncular ve iyi kanalla patlar.

 

- Yeni sezonda 'Bugünün Saraylısı'yla atv ekranında olacaksınız. Diziden bahseder misiniz?


Refik Halit Karay'ın romanından esinlenerek senaryolaştırıldı. Eserle keskin dramatik bağları yok, esinlenme daha fazla diyebiliriz. Ancak içinde birçok sürpriz barındıran bir yapım.

- 2008'de final yapan Aşk-ı Memnu'nun yurt dışında hâlâ ciddi bir izleyici kitlesi var. Bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?
Bunun beş nedeni var. İyi yapımcı, iyi senarist, iyi yönetmen, iyi oyuncular ve iyi kanal. Hepsi bir araya gelince zaten başarı kaçınılmaz oluyor.

 

ŞÖHRET ÖZGÜRLÜĞÜ GASP EDER

- Ünlü olmanın bir bedeli var mı?
Ben hiçbir zaman şöhret kavramını hayatıma sokmadım. Bu kavramın bendeki karşılığı tanınmaktır. Dolayısıyla diğer insanalara göre daha dikkatli daha özenli yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Tanınmak size başarıyı getirirken özgürlüklerinizi kısmen de olsa gasp ediyor.

 

TEK BENZERLİK İKİSİ DE YALI SAHİBİ!

- Yeni dizinizdeki rolünüzün, Aşk-ı Memnu'daki  'Adnan Bey'le benzer yönleri var mı?
Bugünün Saraylısı’nda kuyumcu ustası Ata Katiboğlu’nu canlandırıyorum. İşlerinde gelgitleri olan bir aile reisiyim. Rakibim olan aileyle çatışma içindeyim. Fakat çatışmanın tek sebebi rekabet değil.[reklam]

Sürprizler de tam burada başlıyor. ‘Ali’ ile ‘Adnan Bey’ arasındaki tek benzerlik yalı sahibi olmaları. Son derece zıt ve tezat karakterler.

 

KIZIMLA BENİ SEVGİLİ YAPTILAR

- Şimdiye kadar çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız mı?  
Konservatuarın ilk yılında ara imtihanları kazanamayınca ilişiğimi kestiler. Dava açıp kazandım, okula devam ettim. Kariyerimi Danıştay’a borçluyum diyemem ancak birçok şeyin oluşmasında en önemli etkendir.

- Magazin sizi rahatsız ediyor mu?


Bir sanatçı için magazinsiz bir hayat düşünülemez ancak bunun bir ölçüsü olmalı. Beni kızımla bile sevgili yaptılar! Sokakta yürürken birden bire yanan bir kamera ışığıyla yüzleşmek insanın huzurunu bozuyor. Küçük bir merhaba ve izin her şeyi çözebilir.

 

http://img547.imageshack.us/img547/4592/bc7t.jpg

 

BUGÜNÜN SARAYLISI OYUNCULARINDAN NAZAN KESAL'IN AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin