Selen Görgüzel evinden kovuldu! Ev sahibi...

Hamdi Alkan'ın eski karısı Selen Görgüzel, kiracısı olduğu evde zor zamanlar yaşıyor! Selen Görgüzel kimdir? Kaç yaşında? Evinden mi kovuldu? Neden kovuldu? Hamdi Alkan ile neden boşandı?

Pınar Alçiçek
16 Mart 2023 - 15:13
Magazin

Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda oyuncu arkadaşıyla görüntülendi. Ev sahibiyle ilgili yakında mahkemelik olacağını duyuran Görgüzel, şok açıklamada bulundu. İşte detaylar...

23-03/16/sdf.jpg

Görgüzel'in henüz bir yıldır oturduğu Etiler'deki evinden çıkmasını talep eden ev sahibi yüzünden zor zamanlar yaşadığını söyleyen şarkıcı:

"Bu ara ev sahipleri biraz tuhaf, ev sahiplerinin biraz adaleti, hukuku ve yasaları bilmeleri gerekiyor. Daha taşınalı bir yıl olmamışken beni evden çıkarmaya çalışıyor. Daha olmadık ama sanırım yakında mahkemelik olacağız. Enterasan diyaloglar yaşadık kendisiyle, herkes kendine yakışanı yapar. Ben üslubumu bozmadım. Bir gün ev sahibi ile böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi." ifadeleriyle yaşadığı zorluktan bahsetti.

23-03/16/bgbg.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin