Selin Ciğerci ortak yayında 2 Milyon TL bağış yaptı!

Selin Ciğerci ortak yayında ne kadar bağış yaptı? Selin Ciğerci depreme ne kadar yardım yaptı? Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Gülcan Tarımoğlu
15 Şubat 2023 - 21:52
Magazin

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için yapılan ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 15 Şubat'taki ortak canlı yayınında yardım kampanyası düzenlendi. Yayına çok sayıda kişi bağlandı.

Yaşanan deprem sebebiyle televizyon kanalları seferberlik başlattı. Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atılarak ortak yayında Türkiye Tek Yürek sloganıyla deprem bölgesi için yardım toplanıyor. Ünlülerin katıldığı yayında deprem bölgesi için bağışlar toplanıyor.

Ünlü fenomen Selin Ciğerci de canlı yayına bağlanan isimler arasındaydı.

Peki, Selin Ciğerci ortak yayında ne kadar bağış yaptı?

Selin Ciğerci ortak yayında 2 Milyon TL bağış yaptı.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. 36 yaşındaki Türk İnternet ünlüsü ve şarkıcı Selin Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmaktadır. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonuludur. Zeytinburnu’nda babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar. Ciğerci, Okan Ünsal adı altında Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin