Selin Şekerci'nin yeni dizisi Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam oldu!

Yeşilçam dizisinin bir ismi daha belli oldu.

Merve Mutlu
17 Aralık 2020 - 14:22
Gündem

BluTV'de yayınlanmak üzere hazırlanan, Levent Cantek'in yazdığı ve Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yeşilçam adlı dizinin hazırlıkları devam ederken kadrodaki bir isim daha belli oldu.

20-12/17/yesilcam.jpg

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy gibi iki başarılı ve sevilen ismi bir araya getiren, Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilecek olan yeni dizinin diğer bir başrolünün kim olacağı merak ediliyordu. Başarılı ses sanatçısı ve oyuncu Ayta Sözeri'nin de kadrosuna dahil olduğu dizide Ulusoy'un diğer partnerinin kim olacağı da belli oldu.

Selin Şekerci'nin yeni dizisi Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam oldu!

20-12/17/selin-sekerci.jpeg

Bir dönem dizisi olacağı bilinen ve kadrosuna dahil olan isimlerle şimdiden heyecan yaratan dizide Mine karakteri ile başrole adını yazdıran diğer oyuncu da Selin Şekerci oldu. Şekerci en son Çatı Katı Aşk dizisinde rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin