resim yok
09 Ocak 2012 - 00:00

Sema Şimşek dilini tutamayınca...

 

Burak Hakkı'ya açtığı boşanma davası sonrası kocası hakkında ağır ithamlarda bulunan Sema Şimşek'e açıklamaları pahalıya patladı.
 
Sema Şimşek ve Burak Hakkı'nın boşanma davasında kirli çamaşırlar ortaya dökülürken, ikili büyük bir maddi zarara da uğradılar. Burak Hakkı on senelik karısı Sema Şimşek'in kendini aldattığını mahkemeye sunduğu messenger kayıtları ile ispat etmeye çalışırken, ikilinin yaptığı anlaşmalar da birbiri ardına fesh edilmeye başlandı.
 
MARKA DEĞERİNE ZARAR VERİYOR
 
Komili reklamında oğulları Rüzgar ile oynayan ünlü ailenin boşanma sürecinde yaşadıkları kavga ilk olarak işlerini de etkiledi. Komili 500.000 liralık reklam anlaşmasını, marka değerine zarar verdiğini öne sürerek fesh etti. Hakkı son dönemde yaptığı işlerde dikiş tutturamazken, Şimşek için gelen 3 reklam anlaşması da boşanma süreci ile başlamadan bitti. Biri reklam kampanyası şeklinde olan 3 tekliften Şimşek, 500 bin lira alacaktı. İşleri birer birer iptal olan Şimşek'in zararı boşanmadan bir milyon lirayı buldu.
 
ÖLÜM DİREKTİFİ VERİLDİ.
 
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın karısı İnci rolünü canlandıran Şimşek'e Pana Film'den de ipinin çekildiği konuşuluyor. Oyuncuların özel yaşamlarına oldukça önem veren Necati Şaşmaz, senaristlere ölüm direktifini vermiş. Pana Film şimdilik böyle bir durumun olmadığını belirtirken. "Şu anda eskisi gibi devam ediyor. Polat ile evlendiler, çocukları da olacak. Zaten bu boşanma sürecinde Sema Hanım'ın bir konuşması yok" diyerek açıklama yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin