Sen Çal Kapımı final mi yapıyor? Hande Erçel'in kaderi değişmedi...

Hande Erçel'in son dizisi de erken final mi yapacak?

Merve Mutlu
03 Mart 2021 - 18:45
Gündem

Başrollerinde Eda karakteriyle Hande Erçel'in, Serkan karakteriyle de Kerem Bürsin'in yer aldığı ve Fox ekranlarında bir yaz dizisi olarak başlayıp yayın hayatına kış sezonunda da başarıyla devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddiaları kulislerde konuşulmaya başladı.

21-03/03/hande-ercel.png

Yakın zamanda gün değiştiren FOX'un MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddia edilince Erçel'in rol aldığı her dizinin erken finalle sonuçlandığı sosyal medyada konuşulmaya başladı. Oyuncunun rol aldığı Halka, Siyah İnci ve Azize erken final yapmış ve sevenlerini hayal kırıklığına uğratmıştı. Bir anlaşma ile başlayan ilişkinin gerçeğe dönüşmesini konu alan ve yazlık bir dizi olarak başlamasına rağmen dizinin final iddialarına Erçel'den herhangi bir açıklama gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin