resim yok
11 Ocak 2011 - 00:00

 

Erdal Özyağcılar, eşi ve kızıyla aynı dizide yer almasının denk geldiğini söyleyerek, ''Senaryo da 'cuk' oturdu.'' dedi.

 

 

Karadağlar'ın çekimleri için Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Yeşilyurt ve Adatepe köylerini adeta mesken edinen Erdal Özyağcılar, dizi setinde soruları yanıtladı.

Bugüne kadar onlarca film, tiyatro ve dizide rol aldığını anlatan Erdal Özyağcılar, tiyatro yaşantısı sırasında yönetmen Ertem Eğilmez'i tanıdığını ve Eğilmez'in komedi filmlerinde rol aldığını söyledi. Daha sonra Atıf Yılmaz ve Şerif Gönen gibi ünlü yönetmenlerin filmlerinde rol aldığını kaydeden Erdal Özyağcılar, TV dizilerindeki serüvenin Bizimkiler'le başladığını anlattı.

Yaklaşık yirmi dört senedir sürekli dizilerde rol aldığına işaret ederek, Karadağlar'ın on dördüncü dizisi olduğunu bildiren Erdal Özyağcılar, ''Bunların arasında gerçekten seyircinin belleklerine kazınanlar, Bizimkiler, Şehnaz Tango ve çok kısa olmasına rağmen Beşik Kertmesi oldu. Son altı senedir de hat trick yaptım. O da Yabancı Damat, Elveda Rumeli ve Karadağlar'' diye konuştu.

 

Son olarak oynadığı Karadağlar'ın izlenme oranlarında ilk sıralarda yer aldığını anlatarak, bundan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

''Benim hiç bir zaman canlandırdığım karakteri kendime yakıştırma gibi durumum olmadı ve böyle düşünmedim'' diyen Erdal Özyağcılar, oyunculuğun insanın kendi yaşantısından ve duygularından ortaya çıktığını söyledi.

Erdal Özyağcılar, kendinin ne Halit Karadağ, ne Sütçü Ramiz, ne de Baklavacı Kahraman olduğunu ifade ederek, ''Ama belki duygularımda biraz Baklavacı Kahraman'lık vardır, belki bir dönem Sütçü Ramiz gibi duygulara sahip olmuşumdur. Zaman zaman kafam bozulursa Halit Karadağ gibi düşünebilirim. Ama tüm bunlar o olmak anlamına gelmiyor'' şeklinde konuştu.

Dizide eşi Güzin Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar'la oynadığının hatırlatılması üzerine usta oyuncu şunları kaydetti:

''Eşim ve kızım ile oynamak denk geldi. Senaryo da cuk oturdu. Gerçekten Güzin, Esma Kadın'ı çok iyi oynuyor. Ona çok büyük bir can kattı. Nazlı karakteri de kızım Zeynep'e çok yakıştı. İkisi de çok iyi oynuyor. Böyle denk gelince niye yapmayalım dedik, iyi de oldu.''

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin