Şener Şen gelen dizi tekliflerini neden okumadan reddediyor?

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şener Şen, kendisine gelen dizi tekliflerini okumadan reddettiğini söyledi.

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 11:06
Magazin

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Şener Şen, Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüboğlu'na konuştu. Sekiz yılda sadece iki film çeken Şen, çok az teklif geldiğini, gelenlerin de içine sinmediği için oynamadığını söyledi. 

Gazeteci Eyüboğlu, Beyoğlu'ndaki bir işkembe salonunda tesadüfen karşılaştığı Şener Şen'le neden dizi projelerinde yer almadığını sordu.

18-11/30/ener-sen-kim.Jpeg

Son dönemlerde hiçbir dizide yer almayan ve filmlerde bile seçici davranan usta oyuncu, neden dizilerde yer almadığı sorusuna,

Film senaryolarını okuyorum, ama dizilerden gelen teklifleri senaryoları bile okumadan reddediyorum. Üç saatlik dizi mi olur? Ne zaman ki süreler ‘İkinci Bahar’ı yaptığımız dönemdeki gibi olur, insanlar insani şartlarda çalışır, o zaman neden olmasın?” 

 

 

 

Şener Şen kimdir?

26 Aralık 1941 doğumlu oyuncu, Aktör Ali Şen'in oğludur. Sanat hayatına tiyatro oyunculuğuyla başlamış ve sinemaya kompozisyon rolleriyle geçmiştir. Şalvar Davası adlı filmiyle de başrole çıkmıştır.

1958'de Yeşil Sahne'de amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. 1964 - 1966 yılları arasında Doğu Anadolu'nun köylerinde ilkokul öğretmenliği yaptı. 1966'da İstanbul Belediye Şehir Tiyatrosu'na girdi. 1980 - 1982 yılları arasında tiyatro çalışmalarını Almanya'da sürdürdü. Uzun yıllar Kemal Sunal'lı, İlyas Salman'lı filmlerin ikinci adamıydı. İlk kez 1983 yılında Şalvar Davası filminde başrolde oynadı. Çeşitli yayın organları tarafından sinemada yılın oyuncusu seçildi.

İkinci Bahar ve Biz Size Aşık Olduk dizilerinde rol alan başarılı oyuncu, son olarak Cem Yılmaz ile Av Mevsimi filminde rol aldı.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin