Şeyma Subaşı'nın alacağı nafaka meclis gündemine taşındı!

Geçtiğimiz günlerde aniden boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı henüz gündemden düşmezken, Şeyma Subaşı'nın alacağı nafaka yeniden gündem oldu. Meclis, Subaşı'nın alacağı nafakayı tartışıyor. İşte detaylar!

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 10:52
Magazin

Geçtiğimiz günlerde magazin dünyasına bomba gibi düşen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığının ardından sular durulmak bilmedi. İsimleri yasak aşk iddialarına karışan ve tarafların reddetmeleriyle sonuçlanan ayrılığın ardından şimdi de Şeyma Subaşı'nın alacağı nafaka konuşuluyor.

Anlaşmalı olarak, tek celsede ve 9 dakikada boşanan Acun Şeyma ikilisinin boşanma protokolleri de oldukça dikkat çekti. Şeyma Subaşı'nın yoksulluk nafakası olarak 115 bin Lira, kızı Melisa için de 10 bin Lira nafaka alacağının belirlendiği boşanma protokolü gündemden düşmezken bu kez de meclis gündeminde dile getirildi.

18-11/30/eyma-acun.jpg

Acun Ilıcalı’nın, Şeyma Subaşı’ya ödeyeceği 125 bin TL’lik nafaka, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) tartışıldı. Akşam'ın haberine göre: MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’ya ödeyeceği 125 bin TL’lik nafakayı Meclis gündemine taşıdı.

Aycan Meclis’te yaptığı konuşmada,

“Medyatik kişilerin boşanmalarının, günlük diziler gibi gösterildiğini, tazminatların, detayların “ballandıra ballandıra sunuluyor. Kötü örnek oluyor. Bununla ilgili RTÜK’e gerekli uyarıyı yaptık. Buna izin verilmemeli” dedi. Aycan, “Boşanma bir haktır ama kötü bir haktır, reklamı yapılacak tarafı yoktur”

diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin