Demet Evgar Avlu dizisinden ayrılıyor mu?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'da heyecan dorukta!

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 09:24
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen dizsii Avlu, nefes kesen bir bölümle daha ekranlardaydı. Kızı Ecem'in intikamını almak için Alp'i öldüren Deniz'in başına gelmeyen kalmadı.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Avlu'da işler iyice karıştı. Hapisten kaçan Deniz, Alp'in peşine düşerken içerde kalan Kudret de sinir krizleri geçiriyordu. Ama Deniz'in intikam almasına kimse engel olamadı..

18-11/30/avlu-deniz.jpg

Alp, annesi Kudret'ten Deniz’in geleceğini öğrendi ve korumalarını arttırdı. Ancak hesap etmediği bir şey vardı. Naciye’nin kızı Özge ile konuşan Deniz, kendisini gizlice eve sokmasını sağladı. Deniz, Alp’in içkisine bir ilaç koyarak önce onu etkisiz hale getirdi. Daha sonra vurdu. Alp öldükten sonra haberi Azra’ya ulaştıran Deniz, bir gerçekle daha karşılaştı.

Alp’in Sinan’ı neden öldürdüğünü sordu Azra’ya. Azra da chip meselesini anlattı. Deniz, o chip’i getireceğini söyleyerek tekrar Alp’in evine gitti. O evde arama yaparken o sırada bazı adamların Kadir’i getirdiklerini gördü. Kadir’i döven adamlar chip’in peşindeydi. Deniz, bu kez Kadir’i takip etti. Onu bir yerde sıkıştırarak elindeki bıçakla etkisiz hale getirdi. Arabaya bindiklerinde Kadir onu mezarlığa getirmişti. Deniz neden oraya geldiklerini sorduğunda Kadir bir hamle ile Deniz’in elindeki bıçağı alıp karnına sapladı.

Ertesi gün haberlerde herkesin kızının mezarında intihar ettiğini duyacağını söyleyerek gitti.

18-11/30/avlu-1543560628.jpg

Deniz bıçaklandı..

Deniz'in bıçaklanması, Avlu dizisinin izleyicilerini bir anda şoka uğrattı. Yayınlanan fragmanlarında da hiçbir ipucu verilmeyen bu beklenmedik gelişme sonrasında Deniz, kızının çocukluk hallerini hayalinde görerek mezarına doğru ilerledi. En sonunda Ecem’in ölmeden önceki hallerini gördü ve onun ‘Hoşgeldin’ dediğini duydu.

Ecem’in mezarı üstünde kanlar içinde olan Deniz’in akıbetinin ne olacağı henüz bilinmiyor. Tam kızının intikamını alarak izleyiciye rahat bir soluk aldırmışken Deniz'in hayatının tehlikede olması Avlu dizisinin 24.bölümünü merakla beklememize neden oluyor.

Deniz'in ölme ihtimali bilinmiyor ancak eğer Deniz ölürse Demet Evgar diziden ayrılacak demektir. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi sevilen kişilerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken Avlu Demet Evgar'ın ayrılığıyla eski tadını yakalar mı sorusu ise şimdilik merak konusu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin