Bozkır dizisi internetten nasıl izlenir? BluTv nasıl ücretsiz izlenir?

Başrollerinde Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un yer aldığı merakla beklenen yeni dizi bu akşam başlıyor! Bozkır dizisi internetten nasıl izlenir? BluTv nasıl ücretsiz izlenir?

Nurşah
30 Kasım 2018 - 09:20
Yeni Bölüm

Başkomiser Seyfi Genç ile çaylak polis memuru Nuri Pamir'in şehirde yaşanan bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışmalarını konu edinen BluTv dizisi büyük bir merakla bekleniyor!

Suç ve ceza, adalet ve vicdan gibi kavramlara değinirken etkileyici bir dil kullanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Yiğit Özşener, Ekin Koç, Merve Çağıran, Bige Önal ve Altan Erkekli gibi sevilen isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Es-Es, Bugünün Saraylısı gibi sevilen dizilerin de yönetmenliğini yapmış Bahadır İnce yer alıyor...

Bozkır dizisi ücretli mi?

Evet. Bozkır dizisinin yayınlandığı platform olan BluTV'ye, aylık 14,90 TL karşılığında üye olarak Bozkır dizisini izleyebilirsiniz. Ancak bu ücret yalnızca bu dizi için değil! Platformda yer alan yüzlerce program ve diziyi izleyebilirsiniz...

Bozkır dizisini nasıl izleyebilirim?

Bilgisayarınız ile www.blutv.com.tr web sitesinden, ios/android uygulamalı cep telefonunuzdan BluTV uygulamasıyla ve smart tv destekli televizyonunuzdan blutv uygulamasını kurarak izleyebilirsiniz.

Bozkır dizisini ücretsiz izleyebilir miyim?

Evet. BluTv platformunda yeni üyelikler için 7 gün ücretsiz deneme süresi bulunuyor. Kayıt olduktan sonra başlayacak olan üyeliğiniz için ilk 7 gün boyunca sizden ücret alınmıyor. Sonrasında başlayacak aboneliğiniz için ise sizlerden aylık peşin olarak 14.90 TL ücret hesabınıza yansıtılıyor.

18-11/30/bozkir-dizi-nasil-izlenir.jpg

Başka hangi dizileri izleyebilirim?

Platform üzerinden Bozkır dizisi dışında Kadın, Söz, Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Arka Sokaklar gibi dizileri güncel olarak izlebilirken bitmiş diziler Tatlı İntikam, Güneşin Kızları, Yılan Hikayesi, Galip Derviş, Yalan Dünya gibi diziler de izlenebiliyor. Ayrıca The Walking Dead, Game Of Thrones, The Flash, Shameless gibi sevilen birçok yabancı yapımın da listede olduğunu söyleyebiliriz.

Kredi kartımı vermeden üye olabilir miyim?

Evet. Ios veya Android cep telefonunuzdan uygulamayı indirirseniz, siz herhangi bir bilgi vermeden ücretsiz aboneliğiniz başlıyor. Uygulama üzerinden belirleyeceğiniz şifre ve mail adresi ile diğer platformlardan da giriş yapabilirsiniz.

Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Eğer blutv.com.tr üzerinden üye olduysanız "Ödeme bilgilerim" sayfasından iptali gerçekleştirmeniz mümkün. iPhone/iPad cihazınız ile üye olduysanız "iTunes" üzerinden iptal edebilirsiniz. Bu işlem için size gelen abonelik mailini incelemeniz yeterli olacaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin