Şenol İpek'in mutlu günü!

Şenol İpek, ikinci kez dünya evine girdi.

resim yok
08 Temmuz 2013 - 09:19
Magazin

Şenol İpek, ikinci kez dünya evine girdi!
 

Titanic'te


Eski manken-oyuncu Şenol İpek, 2,5 yıldır birlikte olduğu Bircan Bali ile önceki akşam Titanic Otel'de evlendi.

"KIZIMIZ OLURSA ADINI MASAL KOYACAĞIZ"

Otele plakasında "Masal başlıyor" yazan beyaz bir Porsche ile gelen çift:

"İleride kızımız olursa adını Masal koyacağız" dedi.

 

Peker'den çiçek

Sedat Peker, düğüne üzerinde ismi yazan büyük bir çiçek gönderdi.

İpek'in kariyeri

Şenol İpek 1975 İzmir doğumludur. Manken ve oyuncudur. Kendisi gibi manken olan Yüksel Ak ile evlenmiş ve bir süre sonra boşanmıştır.

 

''Tostumu yedim...''

Çağla Şikel'den aldığı "Tostumu yedim, bekliyorum" mesajı bir zamanlar olay olmuştu. Boşanma gerekçesi olarak da o görülmüştü. Hatırlanacağı gibi 2002 yılında Şenol İpek ile Çağla Şıkel arasındaki bir SMS mesajı büyük yankı uyandırmıştı.

Çağla Şikel'in, Şenol İpek'e yolladığı "Tostumu yedim, odamda bekliyorum" mesajını gören İpek'in eşi Yüksel Ak, olaydan büyük rahatsızlık duymuştu.

"Tostumu yedim, bekliyorum" geyiği ise uzun süre hafızalardan silinmemişti.
[reklam]

 

İlginç açıklamalar


Şenol İpek sonradan yaptığı bir açıklamada kadınların tacizine uğradığını belirterek, ''Elle taciz çok yaşadım. Bir kadın beni öperken dudağımı ısırdı. Tost mesajı olayı Yüksel’le boşanma sebeplerinden biridir. Mesaj 45 gün sonra ortaya çıktı. Nasıl olduğunu canlı yayında anlatamam.

Çağla’nın mesajını masada telefona bakan eşim yakaladı. Bu olaydan herkes mağdur oldu. Çağla Şikel’le görüşmüyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra da Şebnem Schaefer ile ilişki yaşayan Şenol İpek'in bu ilişkisi de Şebnem 'in bekaret açıklaması ile hayli gündemde kalmıştı.

 

 

İKİNCİ KEZ EVLENEN KADIN OYUNCU KİM? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin