Görüş Günü Kadınları'nın erkek oyuncuları da belli oldu!

FOX'un yeni sezon için NTC Medya tarafından hazırlanan iddialı dizisi 'Görüş Günü Kadınları'nın erkek oyuncu kadrosu belli oldu!

resim yok
08 Temmuz 2013 - 09:37
Magazin

FOX'un yeni sezon için NTC Medya tarafından hazırlanan iddialı dizisi 'Görüş Günü Kadınları'nın erkek oyuncu kadrosu belli oldu!
 

Eyüboğlu duyurdu!


Ali Eyüboğlu köşesinde, Şenay Gürler, Semra Dinçer, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Nesrin Cavadzade gibi bayan oyunculara;

İlhan Şeşen, Sinan Tuzcu, Alpay Kemal Atalan, Kemal Uçar ve Selim Erdoğan'ın eşlik edeceğini yazdı.

Dizi için Adana'da 7500 metrekarelik cezaevi yapıldı.

İşte Eyüboğlu'nun o yazısından satır başları:

Dizi için cezaevi

''Dizi ekipleri için cezaevlerine girip çekim yapmak zor... Çünkü hepsi tıka basa dolu...

Tutuklu ve hükümlülerin kalmadığı eski cezaevlerinde çekim yapmanın da ayrı zorlukları var. Zira kimi ya dizi ekibi için ulaşım ve konaklamanın sıkıntı yarattığı şehirlerde ya da harap halde...

Yeni yayın döneminde Fox’ta yayınlanacak “Görüş Günü Kadınları” adlı dizinin yapımcısı NTC Medya, istediği zaman girip çekim yapacağı cezaevi bulamayınca, kendi cezaevini kendi yaptı.

Dizinin çekileceği Adana’da 7 bin 500 metrekarelik bir cezaevi yaptıklarını açıklayan ‘Görüş Günü Kadınları’nın yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, şunları söyledi:

“Cezaevinin yapımı bittikten sonra gerçek bir cezaevinin müdürünü davet ettik sete, yaptığımızı görsün ve gerçek cezaevleri gibi olup  olmadığını söylesin diye... Yaptığımız cezaevini çok beğendi ve ‘Her şey yerli yerinde. İsterseniz yarın mahkûm göndermeye başlayalım buraya. Zaten ihtiyacımız da vardı yeni bir cezaevine’ dedi.”
[reklam]
Özgür Evren Heptürk’ün senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Faruk Teber’in üstlendiği, görüntü yönetmenliğini ise Sami Saydam’ın yapacağı ‘Görüş Günü Kadınları’nın çekimleri bu ayın ortasında başlayacak.

Fox’un Eylül ayından itibaren Pazartesi akşamları 22.15’ten itibaren yayınlamayı planladığı dizinin oyuncu kadrosu da bayağı güçlü...

İşte dizinin başrol oyuncuları:

Nesrin Cevadzade, Şenay Gürler, Yıldız Çağrı Atiksoy, Semra Dinçer, İlhan Şeşen, Sinan Tuzcu, Alpay Kemal Atalan, Kemal Uçar ve Selim Erdoğan...''

 

 

GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI'NIN DİĞER OYUNCU KADROSU DETAYLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin