Sense8 2. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix'in sevilen bilim-kurgu dizisi Sense8'in ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
11 Nisan 2017 - 08:53
Gündem

Lana Wachowski, Grant Hill ve J. Michael Straczynski'nin elinden çıkan ve ilk sezonuyla büyük ilgi gören Sense 8'in ikinci sezon başlangıç tarihini geçtiğimiz aylarda öğrenmiştik.

SENSE8 2. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ!

Hayranlar, 05 Mayıs'ta ikinci sezon prömiyerini gerçekleştirecek dizinin yeni sezonu için biraz daha havaya girebilir: Bilim-kurgu dramanın ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı!

SENSE8 2. SEZON KONUSU

Dünyanın hem coğrafi hem de kültürel olarak farklı yerlerinde hayatını sürdüren ve birbirini tanımayan sekiz farklı karakter Capheus, Kala, Lito, Nomi, Riley, Sun, Will ve Wolfgang'in birbirlerini hissetmesiyle başlayıp aynı zihinleri, bilgileri, yetenekleri paylaşmalarıyla ilginç bir hale bürünen hikayeye sahip dizinin ikinci sezonunda karanlık güçler birbirine bağlı bu grubu izlemeye devam ediyor.

17-04/11/sense8-karakterler.jpg

Duyusallar, kendileri ve benzer özelliklere sahip diğerlerini ele geçirmeye çalışan gizli örgüt BPO (Biyolojik Korunma Organizasyonu) hakkında daha fazla bilgi edinecek ve kendilerini bu gruptan korumak için çalışacaklar.

SENSE8 2. SEZON POSTERİ

Yeni sezon tanıtımlarındaki "Survive Together" ise kahramanlarımızın birbirleriyle olan iletişim ve bağlarını yansıtıyor.

17-04/11/sense8-2-sezon-poster-1491889857.jpg

Doona Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Toby Onwumere, Max Riemelt, Miguel Angel Silvestre, Brian J. Smith, Terrence Mann, Naveen Andrews ve Daryl Hannah gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak.

"Sense 8" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin