Sera Kutlubey, Zeynep Tuğçe Bayat ve Simay Barlas Artvinli dizisinin kadrosunda buluşuyor!

Fikret Kuşkanlı'nın yeni dizisi Artvinli'nin kadrosuna 3 yeni oyuncu daha katılıyor.

Merve Mutlu
28 Ocak 2019 - 09:36
Magazin

Fikret Kuşkan'ın yeniden ekranlara döneceği dizi Artvinli'nin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Avşar Film tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan Artvinli dizisinin kadrosuna, 3 oyuncu daha katıldı. 

Daha önce haberini yaptığımız üzere, Artvinli dizisinin kadrosuna Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan ve Berker Güven dahil olmuştu. Şimdi de Sera Kutlubey, Zeynep Tuğçe Bayat ve Simay Barlas Artvinli dizisinin kadrosunda. 

19-01/28/artvinl.png

Şubat ayının ikinci haftası çekimlerine başlanacak olan Artvinli dizisinin ilk bölümünün Artvin'de çekilmesi planlanıyordu. Ancak hava koşulları nedeniyle çekimler Antakya'ya kaydı. 

Cast çalışmalarına devam edilen dizi Artvinli'de, 'Seher' karakteri için Başak Köklükaya ile görüşen yapım şirketi, 'Seher'in büyük kızı 'Cemre' için Sera Kutlubey, küçük kızı 'Ceren' için Zeynep Tuğçe Bayat, 'Agah Karaçay'ın kızı 'Damla' karakteri için de Simay Barlas ile anlaştı.

Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Artvinli kod adlı dizinin net ismi de çok yakında belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin