Survivor yarışması ile ünlenen Ogeday Girişken Bir Litre Gözyaşı dizisinde!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışma programının hafızalara kazınan yarışmacısı Ogeday Girişken Bir Litre Gözyaşı dizisi ile izleyici karşısına çıktı!

Nurşah
28 Ocak 2019 - 10:03
Gündem

Kanal D ekranlarının sevilen dram dizisi Bir Litre Gözyaşı üç haftalık bir aranın ardından yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizi, verdikleri aranın ardından sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlardaydı...

19-01/28/survivor-ogeday-bir-litre-gozyasi.jpg 

Survivor Ogeday Bir Litre Gözyaşı dizisinde!

Dizinin başrol oyuncularından Sanem Çelik'in ayrılmasının Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde sürpriz isimlerle de karşılaştık. Geçtiğimiz Survivor sezonlarının başarılı ismi Ogeday Girişken Bir Litre Gözyaşı dizisinin kadrosuna katıldı!

 19-01/28/bir-litre-gozyasi-teoman.jpg

Sevilen isim sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Teoman ile tanışmaya hazır mısınız? Pazar akşamı saat 20.00'de" notu ile hayranlarını heyecanlandıracak olan bir paylaşımda bulundu. Kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulan gönderi, Ogeday Girişken'in takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin