Seren Serengil'den çok konuşulacak açıklamalar!

Türk sinemasının efsane isimlerinden Öztürk Serengil’in kızı Seren Serengil'den çok konuşulacak açıklamalar...

resim yok
14 Ağustos 2013 - 10:12
Röportaj

Türk sinemasının efsane isimlerinden Öztürk Serengil’in kızı Seren Serengil'den çok konuşulacak açıklamalar...

Petek Dinçöz ve Gülben Ergen’i hedef alan Serengil, “İyi bir ailenin çocuğu star olmaz” dedi.

 

Samimi açıklamalar

- Sizin Gülben Ergen veya Petek Dinçöz'den ne eksiğiniz var, neden sahne yarışı içinde değilsiniz?

Sen hiç çok iyi bir ailenin çocuğu olup star olmuş, dünya starı olmuş birini gördün mü hiç? Çünkü sıfırdan gelen insanlar çok daha hırslıdırlar. Bilirler ki başarılı olamazlarsa geldikleri eve geri dönecekler. Dolayısıyla benim bir tarzım var. Ben bir şey yapsam da yapmasam da çok enterasan bir şekilde ilgi görüyorum Türkiye'de. Köpeğimin adı bile biliniyor. Adı, Tiny, bilmeyen yok. Bu başka bir ışık. Ben hiçbir şey yapmadan otursam da her zaman takip edildim, sevildim. Ama her gün bir sahnede olamaz mıydım? Birçok insandan fazlalıklarım olduğu halde belki geri kalmış gibi görünsemde bu tamamiyle  benim seçimimdi. Onlara sorduğun zaman ilk tercihleri star olmaktı, bana sordukları zamansa anne olmak, güzel bir aile kurmaktı. Herkes seçimini yaptı.

- Daha önce üç kez hamile kalıp bebeklerinizi kaybettiniz, tekrar denemeyi istiyor musunuz?

İstemekten korkuyorum açıkçası. Aynı yollardan bir daha geçebilir miyim onu bilmiyorum. Aynı yollardan geçerken bir erkek benim arkamda durabilir mi, o sıkıntılara katlanabilir mi yoksa sıkılır mı gider mi onu bilmiyorum. Çocuğunu doğuracağım adamın önce buna değmesi gerektiğine inanıyorum. Sabırlı, şefkat ve çaba gösteren bir adam olduğuna inanırsam çocuk doğururum, yoksa olmaz. Anne olmak en büyük hayalim.
Babalığa hazır değil

- Şimdiki erkek arkadaşınızla evlenip çocuk yapmak istemez misiniz?

Oğuz iyi ve düzgün bir insan. Ama ben şu anda onu hem eş olarak, hem baba olarak kafamdaki protipe uygun görmüyorum.

- Neden?

Çünkü daha çalışması gerekiyor. Biraz daha yol katetmesi gerekiyor. Çünkü ben biraz sırtımı dayamak istiyorum. Çocuğumun babası olacak kişi bana ve bebeğime kol kanat germeli. Onun baba olmaya hazır olduğunu düşünmüyorum.

Kocalarını çok seven kadınlar şişmanlıyor

- Kadınlar neden evlendikten sonra kendilerini bırakıyorlar?

Kadınlar genellikle kocalarını çok sevdikleri için kendilerinden vazgeçiyorlar. Evlerine masa örtüsü, kocalarına gömlek alıyorlar ama kendilerine hiçbir şey almıyorlar.Onlar fedakarlık yapmıyor kocalarına hayatlarını adıyorlar. Erkek de kaçınca, hem kilolarıyla hem de o kötü halleriyle baş başa kalıyorlar. Benim de başıma bu geldi.

Sibel Can’ı çok güzel zayıflatırım

- Sizinle en son 2,5 yıl önce sohbet etmiştik. Şimdi çok zayıflamışsınız, kaç kilo verdiniz?

20 kilo verdim.
[reklam]
- Ne kadar sürede gitti kilolar?

-2.5 ayda verdim. Çok mutsuz olduğum bir dönemdi. 86 kiloydum, eşim evden gitmişti, çocuğumu kaybetmiştim. 6 ay bir koltukta oturdum. Yas tuttum. İşime sarılmam gerekiyordu. Ama o kiloyla, o vücutla olmazdı. Karar verdim, telefonuma en sevdiğim şarkıları topladım. Dinlediğiniz zaman dans etmek istediğiniz türden şarkılardı. Beni en çok motive eden şarkı Ajda Pekkan'ın 'Yan' adlı şarkısıydı. Belki 40 kere üst üste o şarkıyı dinleyip  yürüyordum. Bu sayede ve tabii ki diyetle kilolarımı verdim.

- Sibel Can ve Hülya Avşar size gelse onları zayıflatabilir misiniz?

Sibel'le seve seve uğraşırım. Çünkü Sibel'i çok seviyorum. Hülya beni dinlemeyeceği için onunla uğraşamam. Bence Sibel de benim gibi boğazına düşkün. O da mutsuz olduğu zaman yemek yiyor. Sibel bana gelsin, onu çok güzel zayıflatırım.

Annemin verdiği 10 bin lira yetmiyor

- Uzun zamandır bir işte çalışmıyorsunuz, geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz?

Benim annem çok güçlü bir kadın. Her şeyden önce çok akıllı bir kadın. Ev kadını olmasına rağmen malını mülkünü hep değerlendirmiş. Bu standartta yaşamamızın sebebi odur. Tabii ki babamın ona bıraktıklarıdır. Babamın sayesinde oldu her şeyimiz.

- Annenizden harçlık mı alıyorsunuz?

Annemden her ay bir para alıyorum. Ama o para bana yetmiyor. Annem, "Benim her şeyim senin" diyor zaten.

- Annenizden ayda kaç lira harçlık alıyorsunuz, 10 bin lira mı?

Daha çok. Müstakil bir evde oturuyorum. Hizmetlilerim var evde. Konforlu bir hayatım var, bütün konforuma da anneme borçluyum.

 300 kişi benim sayemde form tuttu

- Sosyal medyada takipçilerinizle nasıl zayıfladığınızı paylaşıyor musunuz?

Evet. Onlara, "Benim gibi iradesizseniz, kocanızdan ayrıldıysanız hayata yeniden başlamak istiyorsanız, benim hikayem bu, beni takip edin. Ben doktor değilim ama 2,5 ayda 20 kilo verdim" dedim.

- Sosyal medyada sizin yolunuzdan giden kadınların sayısı çok mu?

300'e yakın kişi benim sayemde zayıfladı. Onları motive ediyorum. Yol gösteriyorum.


Sizi bu konuda Sağlık Bakanlığı'na şikayet ettiler mi?

Hayır. Dünyadaki birçok sanatçı, diyetlerini paylaşır. Mesela, "Naomi Campbell diyeti" diye duyarsınız. Buna da öyle bakmak lazım.

 

 

7 YIL SONRA İLK RÖPORTAJINI VERDİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin