Kenan İmirzalıoğlu'na yapım firmasından büyük jest!

Gözaltına alındıktan sonra morali bozulan Kenan İmirzalıoğlu’na yapım firmasından jest...

resim yok
14 Ağustos 2013 - 10:01
Magazin

Gözaltına alındıktan sonra morali bozulan Kenan İmirzalıoğlu’na yapım firmasından jest...

 

Zam

Oyuncunun bölüm başına ücreti 50 bin liradan 65 bin liraya çıktı.

Uyuşturucu operasyonu kapsamında ifadesi alınan Kenan İmirzalıoğlu, serbest bırakıldıktan sonra soluğu İspanya'da aldı.

 

İyi haber


Bir süre tatil yaptıktan sonra rol aldığı Karadayı dizisinin çekimleri için İstanbul'a dönecek olan İmirzalıoğlu'na yapım firmasından iyi haber geldi.

Firma, adliyeden polis nezaretinde çıkarılırken görüntülendiği için sıkıntı yaşayan oyuncularının moralini düzeltmek için yeni sezon ücretine 15 bin lira zam yaptı.

REKOR KIRDI

Geçtiğimiz sezon bölüm başı 50 bin lira kazanan Kenan İmirzalıoğlu, bir sezonda 15 bin lira zam alarak adeta rekor kırdı.

 

Ortak oldu!


İmirzalıoğlu böylece dizi sektöründe 65 bin lira ile en yüksek ücreti alan Halit Ergenç ve Kıvanç Tatlıtuğ'un tahtına ortak oldu.

İmirzalıoğlu'nun dizideki partneri Bergüzar Korel geçtiğimiz sezon 50 lira alıyordu. Korel'in bu sezon 55 bin lira alacağı öğrenildi.

Dizide anlatıyor?

35 yaşındaki Mahir (Kenan İmirzalıoğlu) 1970'li yıllarda İstanbul ili Beyazıt mahallesinde ailesi ile birlikte ikamet etmektedir. Mahir babası Nazif ile birlikte ayakkabı yapıp satarak geçimini sağlamaktadır.

Fakat birgün ailenin babası Nazif işlemediği bir cinayet yüzünden idam cezası alır.

Mahir artık bundan sonra babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak için uğraşacaktır. Fakat aynı zamanda imkansız bir aşkın pençesine düşecektir. Çünkü Mahir babasının davasına bakan hakime hanım Feride'ye (Bergüzar Korel) aşık olmuştur.
[reklam]
Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, kurgusunu ise Ezel dizisinin de kurgusunu yapan Kerem Çatay'ın yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı birlikte üstlenmişlerdir.

Ülke sınırlarını aştı

Dizi, Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da büyük ilgi görmektedir. Yayın hayatına başladığı ilk haftalardan itibaren Yunanistan'da çok popüler olmuştur.

 

Yunanistan'ın en çok satan dergisi Tiletheatis'de Karadayı'yı Türkiye'de ilk yayımlandığı günlerde keşfetti. Haftalık basılan dergi Türkiye'de 18'inci bölümü yayınlandığı günlerde diziyi 12 kez kapağına taşıdı ve dizinin DVD'lerinin de dağıtımını üstlendi. Dizi, 06 Mayıs 2013 tarihinde Yunanistan'da yayınlanmaya başladı.

Dizinin sezon finalinin son dakikaları
 

 

KENAN İMİRZALIOĞLU'NU DUYGULANDIRAN MEKTUP! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin