resim yok
09 Eylül 2011 - 00:00

 

IFW'nin ilk gün yapılan Karma 1 defilesine Serenay Sarıkaya da katıldı. Sarıkaya defileye yaklaşık 10 dakika geç geldi. Sarıkaya’yı defilede davetiyesi olmadığı için önce konuk kapısından almadılar. Daha sonra yetkililer Sarıkaya’yı basın odasından defile alanına götürdüler.
 
Serenay Sarıkaya, "Lale Devri" dizisinde beraber oynadığı eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la ayrılıkları konusunda açıklamalarda bulundu. Sette eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la konuştuklarını söyleyen Serenay Sarıkaya, “Tolgahan’la çok iyi arkadaşız. Ayrıldık diye düşman olacağız anlamına gelmiyor. Zaten mecburen aynı setteyiz. Olabileceğince profesyonel olmaya çalışıyoruz. Benim için bir sıkıntı olmuyor. Bazı şartlardan dolayı böyle olması gerekiyorsa yapabilecek bir şey yok. İş söz konusuysa oynayacağız ” dedi.
 
Topu Tolgahan'a atmıyorum
 
Ayrıldıkları için düşman olmadıklarını söyleyen Serenay Sarıkaya, “Bir takım anlaşmazlık yüzünden maalesef bitti. İlişkimiz düşman bitmedi. Bunun tam bir açıkması yokmuş gibi görünüyor. Birkaç kez denedik. Ama yine olmadı. Topu Tolgahan’a atmıyorum” diye konuştu.
Tolgahan Sayışman’ın başka kızlarla görüntülenmesi hatırlatılmasına ise, “Kendine ailesine ve çevresinde ki insanlarda saygı duyan insan… Ne yaptığını çok iyi biliyor. O kızları bende tanıyorum ” diyerek eski sevgilisini savundu. Emre Kocadağ’la aşk iddialarına Sarıkaya, “Samimi arkadaşım. El ele değildik. Samimi arkadaşımın yanında hareketime de dikkat etme ihtiyacı duymuyorum. Nasıl hesap vemek zorundayım onu da bilmiyorum. Sandığınız gibi görüntü değil” şeklinde konuştu. Sarıkaya ayrıca kalbinde kimsenin olmadığını söyleyerek, “Kalbimde sadece annem var” derken dizide ise Hatice Aslan’ı çok sevdiğini söyledi.
 
Fotoğrafçı ikoncan
 
Asıl mesleğinin oyunculuk olduğunu söyleyen Sarıkaya, “Dizide çalışıyorum. Onların bu heyecanını paylaştım. Birkaç defilede yer alacam. Çok sık defilelerde yer alamıyorum. Set ortamı beni yoruyor. Modellik ve oyunculuğu çek seviyorum. Ama asıl mesleğim oyunculuk. Oyunculuğuma tapıyorum” şeklinde konuştu. Dizinin reytinglerini çok iyi gittiğini söyleyen Sarıkaya, “Dizi çok iyi gidiyor. Allah nazarlardan saklasın. Zaten şans bize sonradan döndü. İnşallah böyle devam eder” dedi.
2011 İlkbahar yaz İstanbul Moda Haftası ünlü konukları da ağırladı. Serenay Sarıkaya, Deniz
Berdan, Ezgi Kramer, Süleyman Orakçıoğlu, ve Bahar Korçan da açılış defilelerini izledi. Defileye fotoğraf makinesiyle gelen Deniz Berdan, makinesini hem modelleri fotoğraflamak hem de olası frikiklere önlem almak için kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin