Serenay Sarıkaya evli bir iş insanı ile birlikte olduğuna dair iddialara yanıt verdi!

Başarılı ve güzel oyuncu, adı yasak aşk iddialarına karışınca açıklama yapmak zorunda kaldı.

Merve Mutlu
25 Haziran 2019 - 15:58
Magazin

Son dönemlerde Alice Müzikali'nde canlandırdığı performans ile gündeme gelen ve kendisi gibi oyuncu sevgilisi olan Kerem Bürsin ile 3 yıllık ilişkisini noktaladıktan sonra hakkında iddialar çıkmaya başlayan Serenay Sarıkaya açıklama yapmak zorunda kaldı. 

19-06/25/sarikaa.jpg

Bürsin ile yaşadığı ayrılığın ardından adı farklı isimlerle anılmaya başlatılan ve yalnızca magazinin yakıştırması ya da iddiası olmasına rağmen zan altında bırakılan genç oyuncu, en son evli bir iş insanı ile ilişki yaşadığı iddialarının medyada yer alması ile sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

19-06/25/serenay.png

"İnanmayacaksınız ama yalnızım ve çooook mutluyum. Siz, hakkımda her gün aslı astarı olmayan, saygısız ve hadsiz haberler uydurmaya devam ederken, ben genç bir kadın olarak yapılan saldırılara rağmen hala ayaklarımın üzerinde sağlam durmaya çalışıyorum. Yok artık ! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz derken; siz algı yönetimi ile ismimi karalamaya ve bundan en ufak bir rahatsızlık duymamaya devam ediyorsunuz. Gelinen nokta inanılır gibi değil. Saygı ve anlayış rica etmiştim sizden. Ancak bunu hala bu zamanda başaramıyorsak ben de gerekeni yapmak, hakkımda çıkan bu gerçek dışı, dayanaksız ve çirkin dedikoduların haberleştirilmesi karşısında hukuksal süreci başlatmak zorundayım. Bundan sonra duruşum bu yöndedir. Bilgilerinize..."         

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin