Taner Ölmez The Good Doctor uyarlamasında başrolde!

Büyük bir merakla beklenen The Good Doctor uyarlamasının başrol oyuncusu en sonunda belli oldu!

Nurşah
25 Haziran 2019 - 16:51
Gündem

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Good Doctor dizisinin Türkiye uyarlamasında başrolde yer alacak isim belli oldu! Taner Ölmez yeni uyarlama dizimizin başrolünde yer alacak!

19-06/25/taner-olmez-the-good-doctor.jpg

Taner Ölmez The Good Doctor dizisinde!

MF Yapım imzası taşıyacak olan The Good Doctor dizisinin yerli uyarlaması şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Dizi, This Is Us uyarlaması Bir Aile Hikayesi'nin yayınlandığı kanal olan Fox Tv'de ekrana gelecek. Ranini'de yer alan habere göre; The Good Doctor uyarlamasının merakla beklenen başrol oyuncusu ise Taner Ölmez olarak belirlendi! Taner Ölmez'i daha önce Medcezir, Kayıp Şehir, Muhteşem Yüzyıl gibi sevilen dizilerde izlemiştik...

19-06/25/the-good-doctor-uyarlama.jpg

Geçen yılın en çok izlenen drama dizisi olan The Good Doctor'un Türkiye uyarlamasını Pınar Bulut kaleme alacak. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan yer alacak. Dizinin en geç Ekim ayına kadar izleyici karşısında olması planlanıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin