Scream 3. sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman?

Scream dizisinin 3. sezonu en sonunda izleyici karşısına çıkıyor! Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
25 Haziran 2019 - 17:29
Gündem

Büyük bir merakla beklenen Scream dizisinin 3. sezonu en sonunda izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor! Scream yeni sezon ne zaman başlayacak? Bizleri neler bekliyor?

19-06/25/scream-3-sezon.jpg

Scream 3. sezon ne zaman başlayacak?

İlk bölümü 30 Haziran 2015 tarihinde yayınlanan Scream dizisinin 2. kısmı ise 2016 senesinin Mayıs ayında görücüye çıkmıştı. Bir televizyon klasiği haline gelen Scream filminden uyarlanan dizinin yayınlanan tüm bölümlerinden sonra, projeye uzunca bir süre ara verildi... Günümüze dek geçen süreçte dizi, yepyeni bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacağı söylentileri ile gündeme geldi.

19-06/25/scream-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

3 senelik aranın ardından 8 Temmuz Pazartesi akşamı yeni bölümleri yayınlanacak olan dizide, ilk bölümlerden bağımsız olarak farklı karakterler ile yepyeni bir hikaye ekrana gelecek. Scream dizisinin 3. sezonu 6 bölümden oluşacak ve toplamda 3 gece sürecek bir dizi maratonu ile izleyici karşısında olacak. Bu bölümlerde ise CJ Wallace, Keke Palmer ve Grammy ödüllü sanatçı Tyga gibi ünlü isimler de izleyicilere sürpriz yapacak. Dizinin yapımcısı ise ünlü isim Queen Latifah! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Scream 3. sezon fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin