Serenay Sarıkaya'dan modaya yön veren bir reklam!

Serenay Sarıkaya ile Mavi'den 10. yıllarında jean modasına yöne veren bir reklam filmi geldi. Kampanyanın çıkışı ise, "Biraz jean mi konuşsak" sözü oluyor.

Berfin Sengil
22 Mayıs 2024 - 08:48
Magazin

Jean modasının ikonları Mavi ve Serenay Sarıkaya, birlikteliklerinin 10. yılını, “Biraz jean mi konuşsak” reklam kampanyasıyla kutluyor. Güzelliği, kendine has muhteşem enerjisi ve tarzıyla gerçek bir jean ikonu olan Serenay Sarıkaya, izleyiciyi denim dünyasında heyecanlı bir yolculuğa çıkarırken jean tutkunlarını da peşinden sürüklüyor. Reklam filminde Mavi’nin zamansız klasik denimlerinin yanı sıra Wide Leg, Straight, Baggy, Flar gibi sezonun en trend ve yeni fit’leri ön plana çıkıyor.

Mavi’nin tasarım stüdyosunda geçirdiği bir günü konu alan filmde Serenay Sarıkaya,Önce o seni sarar, sonra sen ona sararsın” diyerek Mavi’nin mükemmel fit’lerinin ve üst düzey kalitesinin vazgeçilmezliğine vurgu yapıyor.

Serenay Sarıkaya'ya, Peggy Gou'nun yayınlandığı günden itibaren müzik dünyasına damgasını vuran "Starry Night" parçası eşlik ediyor ve etkileyici görüntüler ortaya çıkıyor.

Mavi ve Serenay Sarıkaya yine jean konuşuyor, konuşturuyor ve jean modasına yön veriyor. Filmin sonunda Mavi ekibinin Serenay Sarıkaya için tasarladığı “Serenayss / Mavi Jeans” etiketli jean ceket sürprizi birlikteliklerininsembolü haline geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin