Serenay Sarıkaya'nın rol alacağı Bergen filmi ne zaman çekilecek?

Acıların Kadını olarak bilinen Bergen'in filme çekilecek olan hayat hikayesi ne zaman izleyici ile buluşacak?

Merve Mutlu
27 Mayıs 2020 - 11:52
Magazin

Filmi Müslüm başta olmak üzere birçok başarılı projede imzası olan Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç'ın yöneteceği açıklanan daha sonra da yönetmenin Dayı filmi ile anlaşması ile yönetmensiz kalan Bergen filminin ne zaman geleceği merak ediliyor. 

20-05/27/serenay-sarikaya.png

Acıların Kadını ve Arabeskin Kraliçesi isimleriyle bilinen ve 1989 yılında kaybettiğimiz arabesk müziğin güçlü seslerinden biri olan Bergen'in hayatının filme aktarılacağı ve başrolünde de Serenay Sarıkaya'nın yer alacağı uzun zamandır konuşuluyor. 

Çekimlerine haziran ayında başlanması planlanan film, uluslararası bir kriz olan koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Film ekibinden Tolga Afşin Kaya açıklamasında, "Bergen projesi büyük bütçeli bir sinema filmi olacak. Sinema piyasasının içinde bulunduğu durumu ve pandeminin gidişatını takip amacıyla filmin çekimleri bir süre ertelendi. Bununla birlikte hazırlık çalışmaları devam etmekte... Yönetmenimiz Ketche geçecek ara dönemde Dayı filmiyle anlaştı. Hem devam eden hazırlık sürecinde hem de sonrasında yönetmenimiz ile birlikteyiz" ifadelerini kullanarak dizinin gidişatı ile ilgili bilgi verdi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin