Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri kim olacak?

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisindeki partneri kim olacak?

Merve Mutlu
27 Mayıs 2020 - 12:17
Gündem

O3 Medya tarafından hazırlanan ve Show TV ekranlarında yayınlanması planlanan Arıza dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sevilen oyuncu Tolga Sarıtaş bu kez farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

20-05/27/tolga-saritasin-yenidizisi.jpeg

Ozan Aksungur'un Gamestory adlı içerik şirketinin özgün hikâyesinden yola çıkarak senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda da Recai Karagöz'ün oturacağı yeni dizi Arıza'da Tolga Sarıtaş'ın partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Show TV'de yayınlanacak olan dizi için hazırlıklar devam ederken, dizinin başrol kadın oyuncusu olması için Ayça Ayşin Turan'ın adının geçtiği öğrenildi. 

Ayça Ayşin Turan kimdir?

20-05/27/ayca-aysin-tuan.jpg

1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan 2011 yılında Dinle Sevgili adlı dizide Gülfem karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Karagül dizisi ve 2015 yapımı olan Sevimli Tehlikeli isimli sinema filminde rol almıştır.

Doğup büyüdüğü Sinop’tan oyunculuk ve eğitimi için ayrılmış ve İstanbul’a yerleşmiştir.

Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde sürdüren Ayça Ayşin Turan baba tarafından aslen Kastamonu, anne tarafından ise aslen Sinopludur.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin