Alef dizisi bitti mi? Dizinin finali hakkındaki gerçekler..

Sevilen dizi Alef ekranlara veda mı etti?

Merve Mutlu
27 Mayıs 2020 - 14:37
Gündem

Başrollerinde Kemal karakteri ile Kenan İmirzalıoğlu, Settar karakteri ile Ahmet Mümtaz Taylan ve Yaşar karakteri ile de Melisa Sözen'in yer aldığı blutv ve Fx ortak yayını Alef dizisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. 

20-05/27/alef-dizisi.png

İstanbul Boğazı'nda yaşanan bir cinayet davası ile başlayan ve Osmanlı ile islam tarihinden esintilerle mistik bir polisiye türünde olan dizi, yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu 8 bölüm ile izleyici karşısına çıktı.

Alef dizisi final mi yaptı?

20-05/27/alef.png

İlk iki bölümü ile 10 Nisan Cuma akşamı yayınlanmaya başlayan  Alef dizisi 8 bölümden oluşan 1 sezon olarak planlanmıştı. Çekimleri 2019 yılının sonbahar aylarında yapılan dizi Blu TV ve FX kanalında aynı anda yayınlanan final bölümüyle hikayesini tamamladı ve izleyicilere veda etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin