Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihi belli oldu! Ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu.

Merve Mutlu
27 Mayıs 2020 - 14:46
Gündem

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi, izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Hem oyuncu kadrosu hem hikayesi ile sevilen dizi, son dönemlerinde büyük de bir reyting başarısı elde etmişti. 

20-05/27/yasak-elma-dizisi.jpg

En son 64. bölümü yayınlanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından setlerin durdurulması sonucu stoksuz oldukları için ekranlara veda ederek sezon finali yapmak zorunda kalan dizinin yeni sezonu hakkında bilgiler de dizinin oyuncularından geldi. 

Yasak Elma'nın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

20-05/27/yasak-elma.png

Dizide Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, Instagram'dan yaptıkları canlı yayında hayranlarının sorularını yanıtlarken yeni sezon ile ilgili sorulan soruya şu cevabı verdi: "Yasak Elma'nın 4. sezon çekimleri için 25 Temmuz'da sete çıkmayı planlıyoruz. Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız. Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde bir kaç bölüm stok olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu ise Eylül ayında açmış oluruz"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin