Amazon Prime'ın izlenmesi gereken 5 dizisi!

Amazon Prime'da yayınlanan birbirinden başarılı dizileri sizlerle paylaşıyoruz.

Merve Mutlu
27 Mayıs 2020 - 16:28
Gündem

Prime üyelerine düşük bir aylık abonelik ücreti karşılığında üyeliklerine kanal abonelikleri ekleme olanağı sağlayan bir televizyon yayın hizmetidir. Birbirinden başarılı ve sevilen projeleri izleyicilerle buluşturan Amazon Prime'ın 5 dizisini sizler için derledik. 

The Man in the High Castle

20-05/27/the-man-in-the-high-castle.jpg

Türkçeye Yüksek Şatodaki Adam olarak çevrilen The Man in the High Castle, Mihver güçlerinin 2. dünya savaşını kazandığı bir paralel evreni betimliyor. Amerikan dizisi olan bu yapım 4 sezondan oluşuyor.  Primetime Emmy En İyi Jenerik Tasarımı Ödülü gibi ödüllerin de sahibi olan dizi: Alexa Davalos, Rufus Sewell, Luke Kleintank gibi isimleri kadrosunda bir araya getiriyor.

Tom Clancy's Jack Ryan

20-05/27/jack.png

İlk sezonundaki hikayesinin bir kısmı Türkiye'de geçen aksiyon drama dizisi: bir yasadışı silah sevkiyatının peşine düşen bir ekibin, araştırmalarını genişlettiklerinde ülkenin başkanını bulmalarını, Jack ve ekibin başkana karşı harekete geçerek kötü planları bozmak için göreve başlamalarını konu alıyor. 2018'de Prime Video'da yayınlanan Tom Clancy tarafından yaratılan kurgusal "Ryanverse" karakterlerine dayanıyor.

3. Mozart in the Jungle

20-05/27/mozart.jpg

Amazon Prime'da yayınlanan dizi, her bölümü 30 dakikadan oluşan 10 bölümden meydana geliyor. New York'ta yaşayan bir obua sanatçısı Blair Tindall'ın yazdığı Mozart in the Jungle: Sex, Drugs and Classical Music adlı kitaptan uyarlanmıştır. 

Sneaky Pete

20-05/27/sneaky-pete.jpg

David Shore ve Bryan Cranston tarafından yaratılmış bir Amerikan suç draması olan Sneaky Pete, geçmiş yaşamından kaçınmak için hücre arkadaşı Pete Murphy'nin kimliğini benimseyen serbest bırakılmış bir hükümlü Marius Josipović'i takip etmesini konu alıyor.

Fleabag

20-05/27/fleabag.jpg

Fleabag adlı oyundan uyarlanan bu dizi: bir travmadan yeni çıkan Londralı bir kadının hayatla baş etmeye çalışırken yaşadığı gelgitleri konu alıyor. 2. sezonu ile bir fenomene dönüşen dizi 2019 yılında komedi dalında tüm ödülleri aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin