Yiğit Kirazcı'nın yeni dizisi belli oldu! İşte Çatı Katı Aşk dizisinin detayları...

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın başrolleri belli oldu.

Merve Mutlu
28 Mayıs 2020 - 10:24
Gündem

Kanal D ekranları için Mia Yapım tarafından hazırlanan ve yaz ekranlarına damga vuracak olan Çatı Katı Aşk dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Merak uyandıran yeni dizinin başrol oyuncuları belli oldu. 

20-05/28/furkan-andic.png

Yeşilçam havasında olacak olan dizinin oyuncu seçmeleri devam ederken dizinin başrol oyuncularının belli olduğu Kanal D'nin resmi Instagram hesabından da paylaşıldı.  Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu, treadmanını Barkın Şenüren’in yazdığı, senaryosu da Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’ya ait olan dizinin yaz aylarında ekranda olması planlanıyor. 

Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

20-05/28/ati-kati-aska.png

İlgi çeken yeni dizinin başrol oyuncuları arasında Ezgi Şenler ve Furkan Andıç'ın yer aldığı haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Son açıklamaya göre: Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz de Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son projesi Hizmetçiler koronavirüs nedeniyle ara veren daha sonra da sessiz sedasız yayından kaldırılmasına karar verilen Yiğit Kirazcı'nın yeni projesi de böylece belli olmuş oldu. 

Ayrıca en son Elimi Bırakma dizisinde rol alan Burak Tamdoğan, en son Aşk Ağlatır dizisinde rol alan Pelin Öztekin, en son Dengi Dengine dizisinde rol alan Bülent Seyran ve Sevgili Geçmiş dizisinde karşımıza çıkan Renan Bilek'de diziye yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin