Zalim İstanbul'un Agah Bey'i Fikret Kuşkan diziden ayrılıyor mu?

Sevilen dizinin oyuncusu Fikret Kuşkan diziden mi ayrılıyor?

Merve Mutlu
28 Mayıs 2020 - 11:07
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hem oyuncu kadrosu ile hem de konusu ile izleyicilerden büyük beğeni toplayan Zalim İstanbul dizisi ekran macerasına devam etme kararı alırken, izleyicileri şoke edecek gelişmeler yaşandı. 

20-05/28/zalim-istanbul.jpg

Oyuncu kadrosunda: Bahar Şahin, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey ve Berker Güven gibi sevilen isimleri bir araya getiren Zalim İstanbul dizisinin en son 36. bölümü yayınlanmış ve daha sonra da tüm dünyayı etkileyen koronavirüs nedeniyle 37. bölüm çekimleri yarıda kalmıştı. 

Fikret Kuşkan Zalim İstanbul'dan ayrılıyor mu?

20-05/28/fikret-kuskan.jpg

Zalim İstanbul ekibi uzun bir aradan sonra bugün sete çıkma kararı aldı. Ancak dizide Agah Bey'i canlandıran Fikret Kuşkan, koronavirüs nedeniyle çekimlere katılmak istemediğini bildirdi. Yapım şirketinin evine ihtarname gönderdiği oyuncunun yeni bölümlerde olmama ihtimaline gçre önceden kalp krizi ve mezarlık sahneleri yazıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin