Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi belli oldu!

Sevilen oyuncu Ayça Ayşin Turan yeni dizisi ile dönmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
28 Mayıs 2020 - 11:37
Gündem

Oyunculuk kariyerine Dinle Sevgili dizisi ile başlayan ve kariyeri boyunca: Karagül, Altınsoylar, Meryem, Hakan: Muhafız ve son olarak da Zemheri dizisinde boy gösteren güzel ve başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizi projesi belli oldu. 

20-05/28/ayca-aysin.jpg

Doğup büyüdüğü Sinop'tan oyunculuk eğitimi almak için ayrılan ve yerleştiği İstanbul'da yıldızı parlayan Turan birbirinden başarılı projelerde yer aldı. Yeni dizileri oldukça merak edilen ve hayranları tarafından da takipte olunan oyuncudan yeni proje müjdesi geldi. 

Ayça Ayşin Turan Arıza dizisinde başrolde!

20-05/28/ayca-aysin-tuan.jpg

Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı açıklanan, Ozan Aksungur'un yazdığı ve Recai Karagöz'ün yöneteceği O3 Medya imzalı yeni dizi Arıza'nın oyuncu görüşmeleri devam ederken, dizinin başrol kadın oyuncusunun Ayça Ayşin Turan olacağı kesinleşti. Oyuncunun nasıl bir karakter canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin