Sergen Deveci'den haber var! Sağlık durumu nasıl?

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği elim kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Sergen Deveci'nin sağlık durumu merak konusu oldu! Peki Sergen Deveci'nin şuanki sağlık durumu nasıl? Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında, son durumu nasıl?

Bu sabah "Baş Belası" adlı tiyatro oyununu Çorum'da sahnelemelerinin ardından Samsun'a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan minibüs, Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, tıra arkadan çarptı. 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza herkesi yasa boğdu!

Oyuncular arasında bulunan Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci ise hastaneye kaldırıldı. Sergen Deveci önlem amaçlı yoğun bakıma alınırken İşiten ve Fersoy'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

22-11/21/sergen-deveci.png

Sergen Deveci'nin sağlık durumunda son gelişme!

Hastaneden alınan bilgiye göre; Kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Ağır yaralanan Sergen Deveci, ambulans uçakla saha sonra İstanbul’a getirildi. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sergen Deveci kimdir? Kaç yaşında?

Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi.

Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda eğitim aldı. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya mecralarında yayınladığı skeçlerle adını geniş bir kitleye duyurdu.

Normal isimli tiyatro oyununda da sahne alan fenomen, kameralar karşısına ilk kez Blu Tv isimli dijital platformda yayınlanmakta olan 'Bonkis' adlı dizi ile geçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin