Serhan Ernak ve Kemal Zeydan Röportajı

Filinta dizisinin neşeli karakterleri Çeyrek ile Zeyrek röportajı.

resim yok
03 Şubat 2015 - 15:44
Röportaj

Dizinin neşesi iki karakter; Çeyrek (Serhan Ernak) ve Zeyrek (Kemal Zeydan). Dizide olduğu gibi gerçek hayatta da çok eğlenceliler. Çekim için hazırlanmaları gerektiğinden çok uzun bir röportaj olmasa da sizler için kısa bir derleme hazırladık.

 


Filinta’nın senaryosunu ilk okuduğunuzda ne düşündünüz?

-          Çok iyi bir senaryo olduğu ilk bakışta aklıma gelen şey oldu. Aksiyonla dolu, hiç sarkmayan, bize neşe veren... Çünkü biz neşeli karakterleriz, Çeyrek ve Zeyrek. Zor bir iş yapıyoruz aslında, ciddi bir katilin peşinde koşuluyor. Biz ilk başlarda oldukça zorlandık. İyi niyetli oldukları için Kadı tarafından zabit yapılan iki karakteriz.


Dizide sürekli Zeyrek ile birlikte mi olacaksınız?

-          Şuan öyle gözüküyor, yapışık ikizler gibi.


Zabitlik öncesinde Zeyrek ile geçmişiniz var mı?      

-          Bunlar çok net olmamakla birlikte, askerlikte beraberlermiş. Sonrasında karakol nezaretinde temizlik gibi ufak tefek işler yapan iki vatandaş. Ardından yaşanan bir vicdansızlık karşısında seslerini yükseltiyorlar ve Kadı da bunları fark ediyor. “Bize böyle vicdanlı adamlar lazım” diyerek zabitlik sınavına girmeleri konusunda telkinde bulunuyor, neticesinde zabit hayatımız başlıyor.


Dizide en beğendiğiniz karakter kim?

         Çeyrek: Hepsini beğeniyorum ama Abdullah’ı daha çok beğeniyorum. Mucitlik falan yapıyor ya çok hoşuma gidiyor yaptığı işler. Fakat öyle “şu karakteri oynasaydım” diye düşünmedim. Belki oynadığım karaktere konsantre olduğumdandır. Tabi senaryoyu ilk okuduğumda böyle bir fikrim olsaydı “Abdullah’ı oynamayı isterdim” diye düşünürdüm sanırım.

 

          Zeyrek:  Sansar Cemil. Boris’in yardımcısı. Kötü biri aslında ama çok lezzetli bir karakter. Her şey var yani. Başta çok ciddi başlamıştı ama şimdi günümüz tabiriyle “fırlama” yani. Kendi karakterim olmasa bunu oynamak isterdim.


İlk bölümlerde Mustafa’yla karşılaştığınızda ona kafa tutuyordunuz, sonra amiriniz olduğunu öğrendiniz. Şimdi çekiniyor musunuz?

         Çeyrek:  Amirimiz olduğu gerçeği bir yana, adamın kabiliyetli olduğunu öğrendiğimiz için eskisi gibi kafa tutma durumumuz kalmadı artık.

         Zeyrek:  Çekinmiyor da, Zeyrek, Mustafa’yı kıskanıyor diyelim. Aynı zamanda seviyor ve yardım da ediyor.

Dizideki sürtüşmeleriniz devam edecek mi?


Çeyrek: Evet öyle gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin